Výstava Bond in Motion v Londýně

Vůz Jamese Bonda

Kdo by neznal proslulého a neohroženého hrdinu Jamese Bonda? Agent 007 je hrdinou dnešní doby, který si libuje v luxusních autech, značkových oblecích a nejnovější technice. Vydejte se po stopách Jamese Bonda a navštivte výstavu světového formátu Bond in Motion!

James Bond na dosah ruky v Londýně!

Chtěli byste se přiblížit Jamesu Bondovi? Zavítejte na úchvatnou výstavu do Londýna. Čeká vás světově největší sbírka vozů Agenta 007 a rozsáhlá sbírka působivých rekvizit z jeho ikonických filmů. Nenechte si ujít nevšední zážitek, zvlášť pokud jste fanouškem tohoto agenta! Na výstavě Bond in Motion uvidíte kromě aut také čluny a motorky, a to za doprovodu filmových klipů, které vám připomenou, kde se tyto propriety vyskytovaly.

Slavní představitelé Bonda

Bond in Motion je oficiální výstava vozidel Jamese Bonda, kterou nikde jinde neuvidíte. Je to největší výstava svého druhu v Londýně, s nímž je Agent 007 neodmyslitelně spjat. James Bond se poprvé objevil na obrazovkách v roce 1962, kdy se v hlavní roli objevil Sean Connery. Postupně agenta ztvárnili i další herci: George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan a Daniel Craig, který si zahrál v Casino Royal, Quantum of Solace a Skyfall.

Velkolepá výstava Bond in Motion

Aston Martin Jamese Bonda

Výstava se koná v London Film Museum v Covent Garden a nechybí na ní kostýmy a slavné smokingy. K vidění jsou rovněž výkresy automobilů, miniatury modelů a dokonce i Oscar. Nejznámějšími auty na výstavě jsou bezesporu Aston Martin DB10, Lotus Esprit S1 z filmu Špión, který mě miloval, a Rolls-Royce Phantom III z filmu Goldfinger. Nejedná se o žádné repliky. Každá vystavená věc byla použita v jednom z 24 filmů Jamese Bonda. Muzeum pravidelně přidává nové a dříve neviděné exponáty, a to i z poslední bondovky Spectre.

Výlet do Londýna pro celou rodinu

Samotná prohlídka trvá odhadem dvě a půl hodiny a vstupné vás bude stát 14.50 liber. Pokud chcete mít jistotu, že se na výstavu dostanete, rezervujte si místa online. Lístky jsou skvělým dárkem pro všechny milovníky Agenta 007. Jste připraveni na pořádnou jízdu s Bondem? Neváhejte a udělejte si výlet do Londýna se svými dětmi, které mají zlevněné vstupné!

Zarezervovat vstupenky na výstavu Bond in Motion od £4.75 (výhodnější ceny při rezervaci online)